SkipNavigation

Om Jul i Horsens

Juleprogram i corona-tryg indpakning

Corona har vendt op og ned på vores hverdag, og det vil man naturligvis også kunne mærke, når man bevæger sig rundt i Horsens i juletiden.

Fra fredag d. 11. december kl. 16.00 bliver der indført skærpede Covid-19 tiltag i Horsens Kommune. Det kommer desværre også til at påvirke juleaktiviteterne i Horsens midtby.

Alle arrangementer i Igloen er aflyst.

Det bliver dog stadigvæk muligt at få et lille skud julestemning og juleoplevelser i Søndergade.

Her er et lille overblik over nogle af de juleaktiviteter, der fortsætter indtil jul:

  • Mød de hyggelige drillenisser i Søndergade
  • Hils på Julemanden, når han går rundt i midtbyen i stedet for at sidde i Igloen.
  • Juletoget og karrusellen kører videre og spreder julehygge. Vær meget opmærksom på krav om mundbind, afstand, sprit m.m. og hjælp os ved at følge skiltningen og personalets anvisninger. 

Både juletoget, karrusellen og hestevognen sprittes grundigt af i løbet af dagen og julesmilende personale sørger for, at der bliver holdt afstand m.v.

Det vil fortsat være muligt at tage et hvil i Igloen. Møblerne i Igloen sprittes af flere gange om dagen. I kan også få en bid mad eller noget varmt at drikke fra de to madboder, der fremover står ved Det Gamle Rådhus og karrusellen.

Corona-situationen er alvorlig. Derfor beder vi jer huske at holde afstand, spritte af og undgå at samles. Kun ved at hjælpe hinanden kan vi holde fast i lidt af den gode julestemning i Horsens. 

juleprogrammet kan I få det fulde overblik over, hvilke juleindslag, der fortsat kan opleves og hvilke der er aflyst.

Juleprogrammet er lavet i samarbejde med CityHorsens og støttet af Østjysk Vækstbånd.